Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

Ridderdagene på Storedal

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Startdato

01/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

17:00

Kommune

Sarpsborg

Fylke

Østfold

Arrangør

Ridderdagene på Storedal

Informasjon om arrangementet

Ridderdagene på Storedal er en morsom helg med friluftslivsaktiviteter for alle; barn og ungdom, familier, og er spesielt tilpasset funksjonshemmede. Erling Stordahls Minneritt arrangeres sammen med mange andre morsomme aktiviteter: terapiridning, yoga, laserskyting, arkeologisk utgraving, klatrevegg, snekring av fuglekasser, ridderskjold og lanse, trugeløp, malerkurs for barn, Tahirlekene, Rødekors med bamsesykehus og redningsøvelse, seiling, padling, og ikke minst "Natt i naturen" i teltleir.

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Ridderdagene arrangeres på Storedal Kultursenter i Skjeberg utenfor Sarpsborg. Kultursenteret er et uteanlegg med sansehage tilrettelagt for synshemmede, helleristningsutstilling, lydskulpturen Ode til lys, amfiteater og skulpturpark. For å komme til Storedal ta av ved avkjøring nr.4 på E6 mot Fredrikstad, deretter til venstre i første rundkjøring. Følg skilt til Storedal, adresse Storedalveien 215.

Kontaktinformasjon

Diane Hanisch

TELEFON

95049055