Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

KOM DEG UT DAGEN PÅ GRØNNESET - BT MELHUS

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Last opp logo eller bilde for arrangementet

Startdato

03/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

08:00

Kommune

Skaun

Fylke

Sør-Trøndelag

Arrangør

Barnas Turlag Melhus

Informasjon om arrangementet

Sett av første helg i september for lek og moro på Grønneset sammen med oss i Barnas Turlag Melhus. Vi vil ha bålpanne slik at det er muligheter for å tilbrede mat og vi stiller som vanlig med bålkaffe, varm saft og pinnebrød. Det blir natursti med premiering for både små og store. Dette bli moro!
Ta med slekt, venner og naboene og bli med på en kjempedag på Grønneset.
Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement.

Mer informasjon om tidspunkt kommer.

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Grønneset er en badeplass og et friområde på ca. 130 dekar i Skaun kommune i Sør-Trøndelag, ved innsjøen Ånøya. Ånøya er en av Sør-Trøndelags reneste innsjøer, og friluftsområdet er lett tilgjengelig der det ligger mellom RV 708 og vannet. er spesielt tilrettelagt for barnevogn- og rullestolbrukere.

En 300 m lang rullestolsti er anlagt fra parkeringsplassen til strandområdet. Serviceanlegget inkluderer toalett tilpasset rullestolbrukere. Flytebrygga er også tilpasset behovet for slike brukere, både når det gjelder bading og fiske. Sist, men ikke minst, Grønneset kan oppsøkes simpelthen for en rast, i fredelige naturomgivelser. Stedet har gode parkeringsplasser, og benker, bord og bål/grillplasser er plassert ut i det sentrale området. Lekeapparater og store områder gir muligheter for lek, ballspill og andre fysiske aktiviteter. Med andre ord, Grønneset er stedet for alle.

Kontaktinformasjon

Trondhjems Turistforening

TELEFON

73924200