Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

Barnas Turlag: Tur til Gjetholen

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Last opp logo eller bilde for arrangementet

Startdato

09/09/2017

Sluttdato

09/09/2017

STARTTIDSPUNKT

11:00

Kommune

Løten

Fylke

Hedmark

Arrangør

Barnas Turlag Løten

Informasjon om arrangementet

Dette er post 1 i "10 topposter i Løten" i 2017. Har du ikke klippekort, kan du få av oss.
Utgangspunkt for turen er vegenden på Gjetholen seter. Vi følger merket sti som går på utsiden av setervollen og opp til toppen. Gjetholen er Løtens høyeste punkt på 852 meter over havet. På vegen opp går en igjennom administrativt fredet skog, og en kan føle den trolske stemningen bare gamle grantrær kan gi. Ved utkikkstårnet på toppen av Gjetholen er det muligheter for å spise matpakka.

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Frammøte: Parkeringen ved Gjetholen (Gitvola på kartet) klokka 11.00. Kjør østre fjellveg som tar av rv. 3/25 ved Ebru (bomveg), skiltet "Fuglehundsenter, DEPOT Løten, Nordhue". Etter 14 km kommer en til Øisætra, der vegen deler seg. Følg vegen skiltet Støregarden/Gitvolsvegen og kjør denne rett fram helt til Gjetholen seter. Eventuelt kjør om Budor og ned til Øisætra og videre til Gjetholen.

Kontaktinformasjon

Terje Evensen

TELEFON

62522848