Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

Frluftslivets dag 2017 Kom deg ut-dagen

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Startdato

03/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

11:00

Kommune

Haugesund

Fylke

Rogaland

Arrangør

Haugesund Turistforening, i samarbeid med mange friluftsorganisasjoner

Informasjon om arrangementet

Friluftslivets dag i Djupadalen er en gratis festdag for alle som er glade i friluftsliv på Haugalandet! Ta med hele familien og kom deg ut søndag 3. september.
Som en del av Friluftslivets uke, og for 13. året på rad, ønsker vi velkommen til en spennende dag med opplevelser og aktiviteter langs Eivindsvatnet.
Prøv deg på kajakkpadling, hundekjøring, klatring, taubane, fisking, soppkontroll, matlaging på bål, og mye mer. Finn ut mer om de friluftstilbud som finnes her på Haugalandet. Friluftsgudstjeneste blir det også. Vi samarbeider med mange aktører innen friluftsliv på Haugalandet. Arrangementet varer fra 11:00 til 15:00.

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Friluftslivets dag skjer i Djupadalen. Det er parkering ved Stemmen, Eivindsvatnet og Steinerskolen. Det er også mulighet for parkering ved Spar Sørhaug. Vi anbefaler at alle som kan sykle eller gå gjør det.

Kontaktinformasjon

Lauren Simonsen

TELEFON

98286852