Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

FTU Camp Heisetra

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Last opp logo eller bilde for arrangementet

Startdato

01/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

17:00

Kommune

Sandefjord

Fylke

Vestfold

Arrangør

Sandefjord Turistforening

Informasjon om arrangementet

Nå reiser vi på høst camp, og denne gangen går turen til Heisetra. Her er det mulighet for overnatting i telt og i hytte. For å kunne administrere overnatting trenger vi påmelding. Meld deg på til Thore Borg, thore.borg@dnt.no. Dersom det er noen som har behov for å låne telt, så gi oss beskjed 🙂

Se facebook siden for detaljert program

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Heia ligger 2 1/2 mil nordvest for Sandefjord, i Andebu kommune. Fra Raveien på Haukerød tar du fv. 305 mot Andebu og Kodal ca. 7,5 km nordover. Når du kommer til Skjeggerød, tar du til venstre mot Åsrum og vestre Kodal. Følg denne veien mot Åsrum, til venstre over Trollsåsbrua og frem til Pipenholt. Der tar du fylkesvei 601 til høyre mot Hvitstein og Heia. Følg veien ca. ei mil, siste par km på grusvei, til du ser skilt til Heia og parkeringsplass bort veien til venstre.

Kontaktinformasjon

Thore Borg

TELEFON

98854675