Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

Kanoorientering på vakre Storsjøen

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Last opp logo eller bilde for arrangementet

Startdato

02/09/2017

Sluttdato

02/09/2017

STARTTIDSPUNKT

11:00

Kommune

Nord-Odal

Fylke

Hedmark

Arrangør

Odal Kano og Fritid AS

Informasjon om arrangementet

Første lørdag i september braker det løs med kanoorientering på Storsjøen i Odalen! Meld på et lag, få utlevert et kart med poster, og samarbeid om å komme dere til postene for så å løse de.

Padlingen foregår i trygge omgivelser fra Sand båtbrygge på Sand i Nord-Odal. Poster blir plassert ut stort sett i bukta nedenfor Milepelen Hotell og Vertshus, og kartene vil bli lettleste. Dere kan velge om dere vil svare på oppgaver for barn eller for voksne, eller begge deler. Se mer info på Facebook.

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Når du kommer kjørende på Nord-Odalsvegen/Rv24 ta av mot Storsjøvegen/Rv209. Etter 150 meter sving til høyre og inn på Kirkevegen. Fortsett deretter videre på Kirkevegen ca. 400 meter, og ta deretter av til høyre mot Sand Båtbrygge. Følg denne vegen helt ned til parkeringsplassen.

Kontaktinformasjon

Villemo Enoksen

TELEFON

45693681