Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

Soppkontroll

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Last opp logo eller bilde for arrangementet

Startdato

03/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

13:00

Kommune

Førde

Fylke

Sogn og Fjordane

Arrangør

Sunnfjord sopp- og nyttevekstforening

Informasjon om arrangementet

Soppens Dag i Førde startar med ein liten sopptur saman med medlemmer og andre soppinteresserte kl 1000 - 1200. Vi møtast ved parkeringsplassen på Reset, og turen går opp i området ved den gamle postvegen eit stykke mot Langeland.
Kl 1300-1500 er soppsakkyndige tilstades ved/utanfor inngangen til Førdehuset for å kontrollere og gje råd om det du har i soppkorga er sopp du kan bruke i matlaginga. Det er inga påmelding, alle er velkomne!

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Soppkontrollen føregår ved Førdehuset som ligg i sentrum i Førde By på Angedalsveien. Soppturen er på vegen mot Vadheim. Ein køyrer forbi siste byggjefeltet og forbi avkøyrsla til Nortura anlegget. Parkeringsplassen er på venstre side av vegen når ein køyrer Førde -Vadheim. Elles kan ein få nærare orientering på tlf 41252390.

Kontaktinformasjon

Oddny Rosenlid

TELEFON

41252390