Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

TUR TIL OLBERGET - KOM DEG UT DAGEN- BT

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Startdato

03/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

11:00

Kommune

Frøya

Fylke

Sør-Trøndelag

Arrangør

Barnast Turlag Frøya og Trondhjems Turistforening

Informasjon om arrangementet

Olberget er lett tilgjengelig, det er bare 800 meter å gå fra veien. Perfekt for både små og store friluftsglade personer.
Barnas Turlag Frøya og Frøya Turlag inviterer i forbindelse med den nasjonale Kom deg ut dagen og Friluftslivets År til #nattinaturen, samt dagstur til Olsberget. I forbindelse med den nasjonale Kom deg ut dagen er det mulig å gjennomføre en natursti med uttrekspremier til barna.
Se nettsiden for mer informasjon.

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Det er få muligheter for god parkering for mange bilder helt ute på Dragsneset. Derfor oppfordrer vi de som kan, om å parkere ved Skjønhals kretshus og å gå derfra. Det er flere steder langs grusveien ut mot Dragsneset det er mulig å sette fra seg en bil eller to på god måte. Vi ber folk om å tenke trafikksikkerhet og parkere fornuftig.

Kontaktinformasjon

Trondhjems Turistforening

TELEFON

73 92 42 00