Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

Korps på Friluftstur

KategoriAnnet arrangement

Last opp logo eller bilde for arrangementet

Startdato

03/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

16:00

Kommune

Bergen

Fylke

Hordaland

Arrangør

Haukås Skolemusikk

Informasjon om arrangementet

Haukås Skolemusikk er et av flere korps som deltar på Norges Musikkorps Forbund og Gjensidigestiftelsens "Korps på Friluftstur". Vi legger vår tredje friluftstur til årets Kom-deg-ut dag 3. september. Oppmøte og første del av konserten blir i Melingen i Åsane. Etter en liten konsert legger musikanter og publikum på vandring opp den Trondhjemske Postvei til toppen der stien går videre til Veten. Her i Rimmaskaret spiller vi siste del av konserten.
Vi håper mange vil bli med oss på tur!

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Vi starter i Melingen - her er parkeringsplass ca der kartmarkeringen står. Det er viktig at vi som går tur ikke går i tunet til de som bor i Melingen - fra parkeringen går man tilbake langs veien og opp veien merket Trondhjemske Postvei. Veien opp til Rimmaskaret er ca 1.3 km lang, og det tar i underkant av 30 minutter å gå.

Kontaktinformasjon

Eli Myrmel Haukås

TELEFON

91641873