Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

Kajakk grunnkurs - Longyearbyen

KategoriArrangement i Friluftslivets uke

Startdato

09/09/2017

Sluttdato

10/09/2017

STARTTIDSPUNKT

09:00

Kommune

Tromsø

Fylke

Troms

Arrangør

Svalbard Seilforening

Informasjon om arrangementet

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.
Ta med mat, drikke, og varme (og tørre) klær.
Pris for ikke-medlemmer: 1500,-
Se nettsiden eller kontakt arrangøren for mer info

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Klubbuset ligger ved sjøen, og er hus nummer 2 fra elva i Longyearbyen. Dersom du går fra bysentrum, følg veien som går til flyplassen. Ta til høyre etter brua og gå hele veien ned på stranda.

NB: Kurset befinner seg ikke i Tromsø, men i Longyearbyen - som dessverre ikke lar seg velge som "Fylke" ved registrering.
Utgangspunktet fra Tromsø blir dermed fly til Longyearbyen... (Vi håper å få inkludert Svalbard på flervalgslista for "Fylke" til neste års aktivitetskart.)

Kontaktinformasjon

Svalbard Seilforening

TELEFON

993 39 541