Velg ditt fylke i rullgardinen under kartet for å se alle arrangementene som skjer der du bor!

NB! Du ser kun et utvalg av de rundt 600 arrangementene som finner sted under Friluftslivets uke på kartet, inntil du har valgt fylke eller kommune i rullgardinen under. Først da vil du se alt som skjer der du bor! Zoom godt inn for å se alle arrangementene på kartet.

NATT I NATUREN - CAMP HONSJØHYTTA!

KategoriNattinaturen

Startdato

02/09/2017

Sluttdato

03/09/2017

STARTTIDSPUNKT

17:00

Kommune

Nannestad

Fylke

Akershus

Arrangør

Nannestad Turlag

Informasjon om arrangementet

Nannestad Turlag oppfordrer alle som kan krype og gå til å bli med på utendørs overnatting i området ved Honsjøhytta. Friluftsuka sparkes i gang denne dagen og over hele landet oppfordres folk til å sove ute denne natten! Ta med eget telt og mat/drikke for kvelden og frokost. Turlaget sørger for fyr på bålet. Det er mulig å kjøre helt fram. Søndag går vi sammen på sti ca 4 km inn til Vikkelihytta hvor det er den årlige Kom deg ut-dagen i regi av turlaget.
Ingen påmelding - åpent for alle!

HVOR ER ARRANGEMENTET?

Honsjøhytta ligger i Nordåsen i Maura. Hytta er en ljørkoie med sittebenker langs veggene og en bålplass i midten. Det er god plass til telt i området ved hytta. Det er også tilrettelagt med utedo. For dem som vil ha med fiskestangen kan man prøve lykken i Honsjøen (husk fiskekort).

Kontaktinformasjon

Elise Borch

TELEFON

91793501